dimarts, 14 de febrer del 2012

Que pesa més...

Avui  a classe, tot i que no estem estudiant això (i s'està convertint en un fet força habitual...i per què no?) ha sortit la típica pregunta sobre que pesa més , un kg de palla o un de plom.
De seguida, les veus que qüestionen tots els principis de  la física, han dit la seva.
Com que avui Arquimedes no tocava, ho hem plantejat com un nou repte, en aquest cas especial perquè ni surten superherois ni forma part del temari "oficial".
Sigui com sigui...el nou repte, un clàssic:

Que pesa més, un kg de palla o un kg de plom?


1 comentari:

  1. doncs be Jesus ja se que ho hem discutit a classe pero pesan igual i ara t'ho explico, primer suposem que las propietats del aire sigui iguals pero tot el llocs del mon, cuant pesem qualsevol cosa ja es conta l'empenyiment que fa aire sobre ell, has dit que la balança ens dona el pes transformat en unitat de massa, suposant aixo i per LOGICA pesem un cos contant ja l'empenyiment del aire , exemple cuant pesem un cos de 10 kilos la seva massa en "realitat" es mes que la que dius la balança pero el empenyiment baixa el pes i per a els nostres ull el nomber que marca la balança es 10 kilos.En conclusió aixo pasa igual amb el kilo de palla i el de plom,posem el mateix pes ja que cuan la balança en diu que pesan un kilo ja esta incluit en empenyiment del aire sobre el dos cossos aver si mantens

    ResponElimina